طرز تهیه جوجه چینی [مرغ پفکی]
طرز تهیه جوجه چینی یا مرغ پفکی رو توی این پست برای شما عزیزان توضیح دادیم. امیدواریم در اولین فرصت این غذا رو برای شام درست کنید و نوش جان کنید. با مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید.
مواد اولیه
- فیله یا سینه مرغ 500 گرم
- آب پیاز 3_4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1قاشق غذاخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- روغن سرخ کردنی 1 لیوان
- مواد خمیر بنیه
- آرد 1 پیمانه
- خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- شیر ولرم 1 پیمانه
- ماءالشعیر ساده 1پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک و پودر سیر
دستور پخت طرز تهیه جوجه چینی یا مرغ پفکی
اول مرغ ها رو نواری یا مکعبی خرد میکنیم(مرغ های من به صورت مکعبی برای منظور دیگری خرد شده بود و داخل فریزر ،که اول یخ زدایی کردم)بعد با آب پیاز(خیلی خوشمزه تر از پیاز میشود)، پودر سیر، آبلیمو ،نمک و فلفل مزه دار کرده روی آن را پوشانده و داخل یخچال دو ساعت استراحت میدهیم.
(اگر خواستید با پیاز مزه دار کنید،بعد از خرد کردن مقداری نمک بزنید و با دست کمی له کنید تا آب پیاز خارج شود.این روش برای مزه دار کردن جوجه هم خیلی عالی میشود)
برای خمیر بنیه یا خمیر مرغ پفکی ،اول خمیر مایه رو داخل شیر ولرم میریزیم و کنار میگذاریم تا عمل آوری شود .بعد تخم مرغ ها رو حدود سه دقیقه با همزن میزنیم.ماءالشعیر ، مخلوط شیر و خمیر مایه و مواد خشک رو اضافه کرده هم میزنیم تا به غلظت ماست برسد و نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار میدهیم.
داخل ظرف کوچک گودی که دیواره ی بلندی داشته باشد روغن سرخ کردنی ریخته و تکه های مرغ را اول داخل خمیر می اندازیم و با چنگال برمیداریم تا خمیر اضافی جدا شود و بعد داخل روغن شناور می اندازیم تا سرخ شوند .
حتما بعد از سرخ شدن روی حوله ی کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کشیده شود.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج monoliya2328