تبلیغاتی

طرز تهیه خورش کاری [یک دستور پخت خاص]

این بار با طرز تهیه خورش کاری در خدمت شما عزیزان هستیم.

 

امیدواریم هرچی زودتر این خورش رو درست کنید و از میل کردنش لذت ببرید.

 

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد لازم

  • پیاز درشت ۵ عدد
  • سیر خرد شده ۶ حبه
  • پودر کاری ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی رنده شده ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی ۳/۴ لیوان
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
  • پودر گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • چاشنی لیمو و فلفل ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده ۱ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد

 

دستور پخت خورش کاری

برای درست کردن این خورشت خوشمزه، اول پیاز ها را نگینی خرد کرده و با روغن داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم می‌زنیم تا عسلی شوند.

 

سپس سیر و پودر کاری و ادویه‌ها را اضافه کرده یک تا دو دقیقه تفت میدهیم.بعد رب و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده پنج دقیقه دیگر تفت میدهیم.

 

سپس چهار لیوان آب جوش افزوده، میگذاریم با حرارت ملایم چهار ، پنج ساعت بجوشد تا پیاز ها کاملاً له شوند.

 

باید حواسمان باشد که ته نگیرد.

 

خورشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده ،کوفته هایی به اندازه‌ی گردو درست کرده با کمی روغن تفت میدهیم و با سیب زمینی‌ها به خورشت اضافه کرده دو ساعت دیگر زمان پخت میدهیم.

 

طرز تهیه خورش کاری

 

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه آش شله قلمکار (خوش طعم و بی‌نظیر)

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه استیک فلفل [یک شام خوشمزه]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه املت دنور فنجانی

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه باقالی پلوی اصیل ایرانی!

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه بیف استراگانف (شاهکار روسیه!)

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه پاستا با قارچ خامه ای

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ته انداز مرغ [لذیذ و خوشمزه]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ته‌چین اصیل ایرانی!

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه توپک شعریه + مواد لازم

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه جوجه فسنجون

 

 

منبع : پیج monoliya2328

وبگردی