طرز تهیه دسر زعفرانی
طرز تهیه دسر زعفرانی : توی کلکسیون دسرهامون واقعا جای دسر زعفرانی خالی بود. امیدواریم از این دسر خوشمزه خوشتون بیاد.
مواد اولیه
- شیر 4 لیوان
- شکر 1 و 1/4 لیوان
- پودر ژلاتین 4 ق غ
- آب سرد 1/2 لیوان
- زعفران دم شده غلیظ 2 ق س
- گلاب 2 ق س
- وانیل 1/4 ق چ
- خامه 200 گرم
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد میریزیم تا حالت اسفنجی شود و بعد به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب میکنیم.
شیر و شکر را مخلوط کرده، روی حرارت متوسط قرار داده هم میزنیم تا شیر گرم شود و شکر حل شود و اصلا نجوشد.
از روی حرارت برداشته وانیل، گلاب و زعفران را که از صافی رد کرده ایم افزوده، هم میزنیم تا از حرارت بیافتد.
خامه را در ظرفی ریخته کمی هم میزنیم تا صاف شود و با چند قاشق شیر رقیق کرده، به مواد اضافه میکنیم.
وقتی شیر و ژلاتین ولرم شدند با هم مخلوط کرده داخل قالب میریزیم و آن را به مدت 5_6 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. (همیشه قبل از ریختن مواد داخل قالب سیلیکونی آن را روی یک سینی یا بشقابی که سطح آن صاف است قرار دهید)
بعد از آماده شدن دسر، برای جدا کردن کناره های آنرا با نوک چاقو آزاد کرده با کمک دست کمی دسر را از قالب جدا میکنیم.
ظرف دسر را کمی مرطوب میکنیم (برای اینکه وقتی دسر وسط ظرف قرار نگرفت، به راحتی حرکت کند و وسط ظرف قرار بگیرد) و روی قالب قرار داده و آنرا بر میگردانیم.
اگر طعم بستنی سنتی رو دوست دارید حتماً درست کنید و موقع سرو پسته خرد شده روی آن بریزید.
امیدوارم این دسر رو یه روز خوب همراه با عزیزنتون درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : monoliya2328