hambergermenu

طرز تهیه دسر کشکول [دسر اصیل ایرانی]

طرز تهیه دسر کشکول : دسر کِشکول اصالت ایرانی دارد.

 

در زمان عثمانی این دسر به مذاق پادشاهان آن زمان بسیار خوش آمده و بیشتر کِشکول را دسر ترکی میشناسند.

 

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

 

مواد لازم

  • شیر 1لیتر
  • نشاسته ذرت 3 ق س
  • آرد برنج 3 ق س
  • شکر 1 لیوان
  • خامه صبحانه 100 گرم
  • بادام پودر شده 1/2 پیمانه
  • پسته خرد شده 1/4 پیمانه (به دلخواه)
  • پودر نارگیل 2 ق س
  • وانیل 1/2 ق چ
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 1 ق غ یا 25 گرم

برای تزیین

  • پسته
  • گردو
  • فندق
  • بادام
  • بادام پرک
  • مروارید خوراکی

 

طرز تهیه دسر کشکول

 

ابتدا آردها، شیر، شکر و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده از صافی رد میکنیم. بعد داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم. قبل از اینکه غلیظ شود، پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه کرده هم میزنیم تا مانند فرنی شود.

 

سپس پسته، وانیل، خامه و کره را افزوده، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. بعد درظرف سرو کشیده روی آنرا صاف میکنیم و کمی که خنک شد روی آنرا تزیین میکنیم.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

 

منبع : monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *