طرز تهیه دسر کشکول [دسر اصیل ایرانی]
طرز تهیه دسر کشکول : دسر کِشکول اصالت ایرانی دارد.
در زمان عثمانی این دسر به مذاق پادشاهان آن زمان بسیار خوش آمده و بیشتر کِشکول را دسر ترکی میشناسند.
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- شیر 1لیتر
- نشاسته ذرت 3 ق س
- آرد برنج 3 ق س
- شکر 1 لیوان
- خامه صبحانه 100 گرم
- بادام پودر شده 1/2 پیمانه
- پسته خرد شده 1/4 پیمانه (به دلخواه)
- پودر نارگیل 2 ق س
- وانیل 1/2 ق چ
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 1 ق غ یا 25 گرم
برای تزیین
- پسته
- گردو
- فندق
- بادام
- بادام پرک
- مروارید خوراکی
ابتدا آردها، شیر، شکر و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده از صافی رد میکنیم. بعد داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم. قبل از اینکه غلیظ شود، پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه کرده هم میزنیم تا مانند فرنی شود.
سپس پسته، وانیل، خامه و کره را افزوده، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. بعد درظرف سرو کشیده روی آنرا صاف میکنیم و کمی که خنک شد روی آنرا تزیین میکنیم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : monoliya2328