طرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ
طرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ رو توی این پست براتون توضیح میدیم. امیدواریم این غذای لذیذ رو هرچی زودتر میل کنید و لذتش رو ببرید. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد اولیه
- سینه مرغ خردشده 1 عدد
- پیاز بزرگ خلالی خرد شده 1 عدد
- قارچ 200 گرم
- سیر ریز خرد شده 1_2 حبه
- عصاره مرغ 1 عدد
- خامه 200 گرم
- شیر 1/4 پیمانه
- کره 25 گرم
- فتوچینی 300 گرم
- نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
- جعفری خرد شده کمی
دستور پخت فتوچینی با قارچ و مرغ
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت میدهیم تا رنگ مرغ تغییر کرده و پیاز ها نرم شوند.
قارچ ورقه ای خرد شده و سیر را با کره، نمک، فلفل و عصاره مرغ پودر شده به مرغ اضافه کرده تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود. خامه را با شیر رقیق کرده به مواد اضافه میکنیم.
سپس فتوچینی آبکش شده( که بهتر است زمان جوشیدن آن کمی بیشتر باشد چون پخت دوم یعنی دم کشیدن ندارد) را اضافه کرده بعد از 3_4 دقیقه از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میکشیم و کمی جعفری خرد شده روی آن میریزیم. به دلخواه میتوانید جعفری بیشتری بریزید.
نکته : به خاطر داشتن عصاره مرغ در ریختن نمک دقت کنید که شور نشود.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج monoliya2328