طرز تهیه فسنجون [غذای مورد علاقه ی ایرانی ها]
طرز تهیه فسنجون : من فسنجون رو به این روش درست میکنم و بعضی ها به روشهای مختلف ، امیدوارم خوشتون بیاد. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
پیاز داغ فراوان آماده میکنیم مرغ را باپیاز داغ تفت میدهیم ادویه و زردچوبه را نیز اضافه کرده و بعد گردو چرخ شده رو یه کوچولو تفت میدیم ، سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم تا مرغ پخته بشه.( اگر دوست دارید فسنجون تون خیلی به روغن بیفته، میتونید مرغ پخته شده ، را از قابلمه خارج کنید و بگذارید تا گردوها به روغن بیفته و سپس مرغهای پخته شده رو در قابلمه بگذاریدو یا اینکه با اضافه کردن یه تیکه یخ میتونید به خورشتون شوک وارد کنید و سریع به روغن بیفته )
بعد از آن رب انار را اضافه میکنیم تا فسنجون جا بیوفتد یک ربع قبل از اینکه فسنجون را سرو کنیم شکر را به میزان دلخواه خودتان اضافه کنیدو فسنجون من ملس و بعضی ها بصورت نمکی درست میکنند.
بعضی ها هم به جای مرغ از گوشت چرخ شده و بصورت قلقلی درست میکنند
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : samanta_food