تبلیغاتی

طرز تهیه فسنجون [غذای مورد علاقه ی ایرانی ها]

طرز تهیه فسنجون : من فسنجون رو به اين روش درست ميكنم و بعضي ها به روشهاي مختلف ، اميدوارم خوشتون بياد. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

پياز داغ فراوان آماده ميكنيم مرغ را باپياز داغ تفت ميدهيم ادويه و زردچوبه را نيز اضافه كرده و بعد گردو چرخ شده رو يه كوچولو تفت ميديم ، سپس دو ليوان آب اضافه ميكنيم تا مرغ پخته بشه.( اگر دوست داريد فسنجون تون خيلي به روغن بيفته، ميتونيد مرغ پخته شده ، را از قابلمه خارج كنيد و بگذاريد تا گردوها به روغن بيفته و سپس مرغهاي پخته شده رو در قابلمه بگذاريدو يا اينكه با اضافه كردن يه تيكه يخ ميتونيد به خورشتون شوك وارد كنيد و سريع به روغن بيفته )

 

بعد از آن رب انار را اضافه ميكنيم تا فسنجون جا بيوفتد يك ربع قبل از اينكه فسنجون را سرو كنيم شكر را به ميزان دلخواه خودتان اضافه كنيدو فسنجون من ملس و بعضي ها بصورت نمكي درست ميكنند.

 

بعضي ها هم به جاي مرغ از گوشت چرخ شده و بصورت قلقلي درست ميكنند 

 

منبع : samanta_food

 

لینک های مرتبط :

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ته‌چین اصیل ایرانی!

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ته انداز مرغ [لذیذ و خوشمزه]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کوفته هویج [خوشمزه و ملس]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه فسنجون [غذای مورد علاقه ی ایرانی ها]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه پاستا با قارچ خامه ای

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه سوپ جو با شیر [عالی و خوشمزه!]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه عدس پلو (مواد لازم + دستور پخت)

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کوکو مرغ و پنیر [یک بار امتحان کنید!]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه آش شله قلمکار (خوش طعم و بی‌نظیر)

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه باقالی پلوی اصیل ایرانی!

وبگردی