طرز تهیه فیله مرغ سوخاری
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری : این غذا رو میتونید به عنوان یک شام خوشمزه میل کنید. با بخش آشپزی مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید تا این غذا رو با هم درست کنیم.
مواد اولیه
- فیله مرغ 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
- تخم مرغ درشت 1 عدد
- آب یا شیر 2 ق غ
- آرد سفید 1 پیمانه
- پودر سوخاری 1 پیمانه
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
قسمت بالای فیله مرغ یک نوار باریک سفید رنگ وجود دارد که به آن دَمار میگویند و برای سوخاری یا پفکی کردن باید جدا شود چون سفت است و پخته نمیشود.
ابتدا فیله ها را با پیازخلالی، نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار میکنیم و روی آن سلفون کشیده حدود 1_2 ساعت در یخچال قرار میدهیم. سه تا کاسه برمیداریم داخل یکی تخممرغ را میریزیم کمی با چنگال میزنیم و بعد آب یا شیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم. آرد و پودر سوخاری را هم در دو کاسه دیگر میریزیم.
پیاز را از روی فیله ها جدا کرده، ابتدا در آرد (که با کمی نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کردم) میزنیم تا تمام قسمتها به آرد آغشته شود، بعد داخل تخممرغ و بعد داخل پودر سوخاری میزنیم (من کمی پفک پودر شده هم به پودر سوخاری اضافه کردم ) همه ی آنها را به همین ترتیب آماده کرده در روغن شناور سرخ میکنیم و روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود .
بهتر است برای سرخ کردن ظرف کوچک گودی را انتخاب کنیم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج monoliya2328