طرز تهیه لازانیا [دلچسب و بی نظیر]
با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا رو براتون توضیح بدیم این دستور پخت ممکن هست با بقیه یکم متفاوت باشه ولی ما که راضی بودیم، امیدواریم شما هم راضی باشید 🙂 .
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- لازانیا 12 ورق
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز نگینی و عسلی شده 1 عدد
- ژامبون خرد شده 200 گرم
- سوسیس خرد شده 150 گرم
- قارچ خرد شده 200 گرم
- فلفل دلمه ی رنگی نگینی خردشده 4ق غ
- کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 2_3 ق غ
- نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
- آویشن 1/2 ق چ
- کره 1 ق غ
- پنیر موزارلا به میزان لازم
موادلازم برای سس سفید یا بشامل
- کره 25 گرم
- آرد 1 ق غ
- شیر 1 لیوان
- نمک و فلفل کمی
برای تهیه سس، کره را در قابلمه ی کوچکی ریخته، روی حرارت قرار میدهیم ذوب که شد آرد الک شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد کم کم شیر را اضافه کرده و همزمان با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. مدام هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. نباید زیاد روی حرارت بماند چون بعد از خنک شدن غلظت آن زیاد و سفت میشود. کمی هم نمک و فلفل میزنیم.
اول قارچ را حبه ای (از نگینی درشت تر) خرد کرده و با کره، نمک و فلفل تفت می دهیم و اجازه میدهیم آب آن کشیده شود. در تابه ی دیگری پیاز و گوشت را تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد نمک، فلفل، آویشن و رب را اضافه کرده کمی دیگر تفت میدهیم. در پایان فلفل دلمه، سوسیس، ژامبون و قارچ را هم اضافه میکنیم و ده دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم بماند.
آب راداخل یک قابلمه ی بزرگ ریخته میگذاریم بجوشد و به آن دو قاشق نمک و دو قاشق روغن اضافه میکنیم. لازانیا را هم به صورت ضربدری اضافه میکنیم که روی هم قرار نگیرند و میگذاریم بپزند.
بعد از آبکش کردن آنها را داخل آب سرد میریزیم تا به هم نجسبند.
کف و دیواره ی ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنم و مقداری سس سفید کف ظرف میریزیم ( من این دفعه سس سفید درست نکردم و کمی مواد گوشتی کف ظرف ریختم) و یک ردیف لازانیا میچینیم بعد مواد گوشتی، کمی سس سفید و بعد پنیر پیتزا.
به همین ترتیب تا تمام شدن مواد. لایه آخر لازانیا چیده روی آن پنیر میریزیم و داخل فر 180 درجه 20 دقیقه قرار میدهیم.
چون ظرف های من تک نفره بودند من لازانیا ها را از وسط نصف کردم و در هر ظرف چهار ردیف چیدم. من از ژامبون، سوسیس و ذرت استفاده میکنم و خیلی خوشمزه تر میشود.
روی آنها پول بیبر (فلفل قرمز ترکیه) ریختم و حلقه های زیتون سیاه چیدم که شبیه واشِر شد ? و بعد ذرت گذاشتم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : monoliya2328