طرز تهیه مرغ ترش گیلان
طرز تهیه مرغ ترش گیلان را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم . امیدواریم که این غذای اصیل ایرانی را بپسندید .
با بخش آشپزی از مجله تفریحی باحال مگ همراه باشید .
مواد لازم
روغن ………………………… به مقدار لازم
سبزی های معطر ………….. 1 کیلوگرم
پیاز …………………………… 1 عدد
سیر …………………………. 4 حبه
مرغ …………………………. 1 عدد
لپه ………………………….. 100 گرم
زرد چوبه ……………………. به میران لازم
نمک ………………………… به میران لازم
فلفل ……………………….. به میران لازم
آبلیمو ………………………. 1 پیمانه
تخم مرغ …………………… 2 عدد
طرز تهیه
1 . در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.
2 . در این میان در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. مرغ، لپه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. بر روی آن ها ۲
لیوان آب بریزید و بگذارید تا مرغ و لپه کاملا پخته و نرم شود.
3 . سبزی تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و برای ۶۰ دقیقه بپزید.
4 . آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.
5 . در پایان تخم مرغ های زده شده را در آن بریزید و بگذارید تا پخته شوند.
6 . خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید.
نکاتی در مورد تهیه مرغ ترش گیلان
1 . سبزی مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز و سبزی محلی خالواش است. می توانید به جای خالواش از نعناع و حتی پونه استفاده کنید. سبزی ها راپاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.
2 . پیاز را ریز خرد کنید. سیر را هم با کناره چاقو له کرده و ریز خرد کنید.
3 . می توانید از فیله مرغ نیز استفاده کنید، در صورت تمایل آن ها را خرد کنید.
4 . لپه را از شب قبل خیس کنید، ترجیحا در این میان آب آن را چند بار عوض کنید.
5 . می توانید به جای آبلیمو از آب نارنج، آب غوره و یا آب انار استفاده کنید.
6 . تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی