طرز تهیه پاستا با قارچ خامه ای
طرز تهیه پاستا با قارچ خامه ای : یه پست دیگه، یه غذای دیگه! امیدوارم از غذای این پست لذت ببرید و حتما اون رو توی خونه درست کنید. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر
- ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم (نفری ۱۰۰ گرم )
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۵۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- خامه۲۰۰ گرم
- شیر نصف لیوان
- سیر ۳ حبه
- آب لیمو ترش ۱قاشق
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری ۴ قاشق غذاخوری ( به دلخواه)
- پنیر پارمزان۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پاستا با قارچ خامه ای
پیاز را خرد کرده و داخل تابه ای که در آن روغن یا کره را داغ کرده اید تفت دهید.
پس از اینکه کمی پیاز سرخ و طلایی شد سیر را هم بسیار ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید.
در همین حین که مشغول آماده کردن سس پاستا هستید میتوانید در یک قابلمه دیگر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید داخل آب هم کمی نمک بریزید.
سپس قارچها را ورقه ای خرد کرده و به پیاز اضافه کنید یک قاشق هم برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها آبلیمو اضافه کنید و باز هم تفت بدهید تا قارچ هم سرخ شود.
در همین حین اگر آب داخل قابلمه به جوش آمد میبایست پاستا را داخل آن بریزید و کمی هم بزنید تا به هم نچسبند.
پس از اینکه قارچ ها سرخ شده و کمی آب انداختند ، آرد را اضافه کرده و خوب هم زده تا بوی خامی آن از بین برود سپس شیر و خامه را اضافه کرده و تا زمان جوشیدن هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.
در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن جعفری و پس از آن نیز ادویه جات دلخواهتان و نمک و فلفل است کمی هم مواد را پس از اضافه کردن این موارد تفت دهید و در مرحله ی آخر پنیر را اضافه نمایید پنیر نباید زیاد روی حرارت بماند چوننن کامل آب میشود و حالت کشی خود را از دست میدهد.
زمانیکه سس در این مرحله است میبایست پاستا نیز آماده شده باشد دقت کنید که زمان آماده شدن این دو میبایست هم زمان با هم باشد چراکه اگر پاستا زودتر پخته شود ممکن است خمیر شود و اگر سس زودتر آماده شود سرد میشود و ماندن زیاد روی حرارت هم پنیر را آب میکند.
زمانیکه پاستا آماده شد آبکش کرده و کمی داخل تابه تفت بدهید ، سس را روی آن ریخته و نوش جان کنید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : ashpazi.khoonegi