طرز تهیه کوفته هویج [خوشمزه و ملس]
طرز تهیه کوفته هویج : طرز تهیه کوفته هویج این کوفته ملس بی نهایت خوشمزه است و کسانی که طعم ملس رو میپسندن حتما امتحان کنن. با مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- هویج ۲۰۰ گرم
- گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
- آرد ۲ الی ۳ ق غ
- پیاز رنده شده ۱عدد
- تخم مرغ ۱عدد
- سبزی معطر ۳ الی ۴ قاشق
- نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
دستور پخت کوفته هویج
هویج خام و ریز رنده میکنیم وبا گوشت چرخ شده وپیاز رنده شده مخلوط میکنیم.
وبعد آرد+نمک+فلفل+زردچوبه+سبزی معطر +چوبان کبریتی +کاکوتی مخلوط میکنیم و نیم ساعتی ورز میدیم.
ازمایه کوفته اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم پهن کردم و وسطش آلو و پیاز داغ گذاشتم وکاملان فشرده وگردش کردم و گذاشتم 1 ساعت تو یخچال بمونه.
تواین فاصله یه پیاز و نگینی خورد کردم وسرخ کردم رب گوجه ونمک وادویه زدم و۳لیوان اب ریختم وصبرکردم تاسس کمی قوام بیاد وکوفته هارو به سس درحال جوش اضافه کردم.
چندتا دونه آلو هم داخل آب کوفته انداختم وتمام.
هویج را حتمان رنده ریز بزنید که کاملان پوره بشه تاکوفته ها موقعه پخت وانره.
برای داخل کوفته میتوانید از زرشک وگردو وپیاز داغ و……به میل خودتون اسنفاده کنید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : ashpazi.khoonegi