تبلیغاتی

طرز تهیه کیک اسفناج با کِرِم وانیلی

طرز تهیه کیک اسفناج با کِرِم وانیلی رو توی این پست خدمت شما عزیزان توضیح میدیم امیدواریم از خوردن این کیک لذت ببرید . با مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۱و۱/۴ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر ۱ پیمانه
  • پوره ی اسفناج ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱/۲ لیوان
  • رنده ی پوست لیمو ترش ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک نوک قاشق چایخوری
  • آرد ۳ لیوان

 

طرز تهیه کیک اسفناج

همه ی مواد باید به دمای محیط برسن . اول کره و شکر رو مخلوط کرده اول با دور کند و بعد پنج دقیقه با دور تند میزنیم تا صدای دانه های شکر شنیده نشود .

بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدام رو سی ثانیه میزنیم و با آخرین تخم مرغ وانیل و رنده پوست لیمو رو هم افزوده هم میزنیم.

 

بعد روغن مایع رو اضافه کرده، با لیسک هم میزنیم (وقتی روغن مایع اضافه میکنیم بهتره با وسیله ی فلزی هم زده نشه ) پوره ی اسفناج رو با شیر میکس کرده به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.

 

بکینگ پودر و نمک رو مخلوط آرد کرده ، سه بار الک میکنیم و به مایه کیک اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم .

کف قالب رو با روغن جامد چرب کرده آرد پاشی میکنیم و آرد اضافی رو می تکانیم .

 

مواد رو داخل قالب ریخته دو سه بار روی سطح کار میکوبیم و داخل فر از یک ربع قبل گرم شده قرار میدهیم .

طبقه وسط

۱۷۵ درجه سانتیگراد

۴۰ دقیقه

 

نکته : برای پوره ی اسفناج از برگ اون استفاده میکنیم ،پنج دقیقه میپزیم و اگر آب داشت ،آبکش کرده و بعد پوره میکنیم. برای رنده ی پوست لیمو هم ، طوری رنده میکنیم که فقط قسمت زرد رنگ رنده بشه .

 


طرز تهیه کِرِم وانیلی

  • شیر ۱/۵ لیوان
  • نشاسته ذرت ۳ ق غ
  • شکر ۴ ق غ
  • وانیل ۱/۲ ق چ
  • کره ۲۵ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

 

برای کِرِم وانیلی ، نشاسته ذرت و شکر رو مخلوط کرده شیر سرد رو اضافه کرده هم میزنیم. روی حرارت قرار داده مدام هم میزنیم تا غلیظ شود .

کره ، وانیل و خامه رو اضافه کرده از روی حرارت بر میداریم.

باید کِرِم رو هم بزنیم تا نیم گرم بشه و رویه نبنده و یا روی سطح اون کمی شکر بپاشیم . که این کار هم مانعِ رویه بستن میشه.

 

قسمت روی کیک رو برش داده ، با رنده یا غذا ساز پودر میکنیم و بعد از ریختن كِرِم نیم گرم روی کیک سرد، پودر کیک رو هم میریزیم.

 

من کیک رو یک روز داخل یخچال گذاشتم و بعد کِرِم رو آماده و روی اون ریختم و برای تزیین ،خمیر فوندانت رو با کاتر دانه ی برف قالب زدم و بعد از خشک شدن روی اون پودر طلایی خوراکی با کمی روغن مایع زدم .

 

عزیزان این کیک خوشمزه رو حتما درست کنید چون مزه ی اسفناج نمیده به خصوص برای بچه ها که خیلی تمایل به خوردن اسفناج ندارن .

منبع : پیج monoliya2328

 

لینک های مرتبط :

 

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه شله زرد [غذای اصیل ایرانی]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه عدس پلو (مواد لازم + دستور پخت)

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه فسنجون [غذای مورد علاقه ی ایرانی ها]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کرپ [یک صبحانه عالی!]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کوفته انار گردو [ملس و دل‌چسب]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کوفته هویج [خوشمزه و ملس]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کوکو مرغ و پنیر [یک بار امتحان کنید!]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه گراتن بادمجان [غذای جانبی لذیذ!]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه گراتن مرغ [غذایی جدید و خوشمزه]

 

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ماهی شکم پر [مرحله به مرحله!]

وبگردی