طرز تهیه کیک کرامبل سیب
طرز تهیه کیک کرامبل سیب : توی این پست ما طرز تهیه ی این کیک خوشمزه رو براتون توضیح دادیم .
امیدواریم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید.
با بخش آشپزی مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- کره 100 گرم
- شکر 150 گرم
- تخم مرغ 6 عدد
- آرد 230 گرم
- بکینگ پودر 1/5 ق چ
- وانیل 1/4 ق چ
مواد میانی
- سیب حبه ای خرد شده 2 عدد
- کشمش 50 گرم
- گردو خرد شده 50 گرم
- مواد رویه یاکرامبل
- آرد 75 گرم
- کره 40 گرم
- شکر قهوه ای 35 گرم
- دارچین 1 ق چ
ابتدا مواد رویه یا کرامبل را آماده میکنیم. آرد، کره، شکر قهوه ای و دارچین را داخل دستگاه همزن ریخته مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نان در آید وکنار میگذاریم.
بعد کره وشکر را با همزن 3 دقیقه میزنیم و تخم مرغ ها را یکی، یکی اضافه کرده هر کدام را 30 ثانیه میزنیم وبا آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه میکنیم.
سپس آرد وبکینگ پودر را مخلوط کرده الک میکنیم وبه مواد اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
کف قالب کمربندی را کاغذ روغنی انداخته وکف و دیواره های قالب را چرب کرده مواد کیک را ریخته چند بار ضربه میزنیم تا سطح آن صاف شود.
بعد مواد میانی را مخلوط کرده روی مایه کیک ریخته، مواد کرامبل را هم به صورت یکنواخت ریخته و داخل فر 180 درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل روشن کرده ایم به مدت 50_60 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت 10 دقیقه صبر میکنیم و بعد از قالب جدا میکنیم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج monoliya2328