طرز تهیه گراتن بادمجان [غذای جانبی لذیذ!]
طرز تهیه گراتن بادمجان : طرز تهیه ساده ای داره و اگر دوست دارید برای مهمونیاتون در کنار غذای اصلی، یک غذای جانبی داشته باشید، گراتن بادمجون انتخاب مناسبیه.
من گراتن بادمجون با مرغ آموزش میدم،شما میتونید بجای مرغ از گوشت یا قارچ تفت داده شده استفاده کنید یا کلا حذف کنید.
نکته: چون بادمجان سرخ میشه، میتونید کلا کره ی سس بشامل رو حذف کنید تا چربیش کم بشه و پنیر کمی هم استفاده کنید.
طرز تهیه سس بشامل برای گراتن بادمجان
دو قاشق آرد رو در یک قاشق کره یک دقیقه تفت بدید بعد دو لیوان شیر رو کم کم اضافه و مرتب هم بزنید تا یکم غلیظ بشه ،در آخر کمی نمک و فلفل بزنید. غلظتش مثل ماست معمولی بشه،زیاد سفت نباشه.
بادمجون رو به صورت راه راه پوست بگیرید و حلقه ای (یا ورقه ای) برش بزنید و سرخ کنید و روی دستمال بذارید تا روغنش بره.
ته ظرف مناسب کمی سس بشامل بریزید، یک لایه بادمجان، یک لایه مرغ پخته و خرد شده، روش کمی آویشن و فلفل،یکم بشامل و پنیر پیتزا(موتزارلا)، بعد دوباره بادمجان و سس و پنیر و به همین ترتیب میتونید چند لایه بریزید ولی لایه آخر حتما بادمجان و سس و پنیر. پنیر و سس میانی رو زیاد نریزید.
حالا داخل فر صد و هشتاد درجه حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزید و یکم هم گریل کنید تا روش طلایی بشه. این غذا داخل همون ظرفی که پخته میشه سرو میشه، برای تزیین روش جعفری تازه بریزید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج ashpazi.khoonegi