طرز تهیه مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر را برای شما عزیزان تهیه نموده ایم .
با بخش آشپزی مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید .
✔️ مواد لازم
انجیر …………….. 1 کیلوگرم
شکر …………….. 800 گرم
آب ……………….. 2 لیوان
آبلیمو ……………. 1 قاشق غذاخوری
گلاب …………….. 1 قاشق غذاخوری
✔️ طرز تهیه مربا
1 . شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید و بگذارید تا بجوشد.
2 . انجیرها را به شربت اضافه کنید و برای 20 تا 25 دقیقه تا انجیرها نرم شوند و شربت قوام بیاید، بپزید. شربت بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود پس
آن را بیش از اندازه نپزید.
3 . در پایان آبلیمو و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند.
4 . حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد در قابلمه خنک شده و شربت به خورد انجیرها برود.
5 . مربا را در شیشه ی تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
✔️ نکاتی در مورد تهیه مربای انجیر
1 . انجیرها را تمیز بشویید و خشک کنید. با کمک چنگال چند سوراخ در آن ها ایجاد کنید. دم آن ها را کمی کوتاه کرده، ولی آن ها را کاملا جدا نکنید.
2 . استفاده از گلاب در این دستور اختیاری است. و با توجه به ذائقه تان می توانید میزان آن را تغییر دهید.
3 . بهتر است از انجیر زرد استفاده کنید.
4 . انجیرها نه خیلی سفت باشند و نه خیلی نرم.
امیدواریم که این مربا را به خوبی تهیه کنید و در کنار عزیزان آن را مصرف کنید .
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : آشپز باشی