hambergermenu

طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر را برای شما عزیزان تهیه نموده ایم .

 

با بخش آشپزی مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید .

 

✔️ مواد لازم

انجیر …………….. 1 کیلوگرم

شکر …………….. 800 گرم

آب ……………….. 2 لیوان

آبلیمو ……………. 1 قاشق غذاخوری

گلاب …………….. 1 قاشق غذاخوری

✔️ طرز تهیه مربا

1 . شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید و بگذارید تا بجوشد.

 

2 . انجیرها را به شربت اضافه کنید و برای 20 تا 25 دقیقه تا انجیرها نرم شوند و شربت قوام بیاید، بپزید. شربت بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود پس

آن را بیش از اندازه نپزید.

 

3 . در پایان آبلیمو و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند.

 

4 . حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد در قابلمه خنک شده و شربت به خورد انجیرها برود.

 

5 . مربا را در شیشه ی تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 

✔️ نکاتی در مورد تهیه مربای انجیر

1 . انجیرها را تمیز بشویید و خشک کنید. با کمک چنگال چند سوراخ در آن ها ایجاد کنید. دم آن ها را کمی کوتاه کرده، ولی آن ها را کاملا جدا نکنید.

 

2 . استفاده از گلاب در این دستور اختیاری است. و با توجه به ذائقه تان می توانید میزان آن را تغییر دهید.

 

3 . بهتر است از انجیر زرد استفاده کنید.

 

4 . انجیرها نه خیلی سفت باشند و نه خیلی نرم.

 

امیدواریم که این مربا را به خوبی تهیه کنید و در کنار عزیزان آن را مصرف کنید . 

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : آشپز باشی

دسته بندی :

سینا منصوری

فعال در حوزه سئو و علاقمند به مجله اینترنتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *