hambergermenu

طرزتهیه ی اردور قارچ

 

طرزتهیه ی اردور قارچ

طرز تهیه ی اردور قارچ را برای شما عزیزان تهیه کرده ایم ، امیدواریم که این پیش غذای خوشمزه و ساده را بپسندید . با مجله اینترنتی تفریحی و آشپزی باحال مگ همراه باشید .

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

نان بریده شده چهارگوش کوچک ۱۲ عدد

قارچ ۵۰۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

نمک و فلفل بقدر کافی

روغن به مقدار کافی

گرد سیر به مقدار کم

 

طرز تهیه

 

قارچ را خرد کرده و در پارچه خشک می کنیم.

کمی آبلیمو به آن می زنیم که سیاه نشود.

کره را در ظرفی آب می کنیم، قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم.

کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم.

نصف قاشق سوپخوری آرد روی آن می باشیم و بهم می زنیم تا سس قارچ کمی غلیظ شود، نانها را در توستر، توست می کنیم و یا در سینی فر می چینیم و کمی برشته می نماییم.

خامه را با قاری که باید گرم باشد مخلوط می نماییم و روی هر ورقه تان را کمی از مایه قارچ و خامه می ریزیم و با یک برگ جعفری روی آن را تزئین نموده، اردور را گرم سر میز می بریم.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *