تبلیغاتی

طرز تهیه سمبوسه گوشت [یک شام بی نظیر]

طرز تهیه سمبوسه گوشت : يكي از اصولی ترین مواد غذايي گوشت است ، هدف تنها درست کردن آن نیست بلکه باید با اصول تهیه آن آشنا شویم .

 

در مورد طرز تهیه استیک فلفل صحبت کردیم و برش هاي گوشت ، مدت پخت آن ها و طرز خوراک کردن گوشت را توضیح دادیم .

 

در این مقاله غذايي را که به صورت رول داخل نان پیچیده مي شود ( سمبوسه ) آموزش می دهیم .

 

سمبوسه یک غذاي هندي ، پاکستاني و آسياي شرقي است . طعم این غذا ( به دلیل فلفل موجود در آن ) تند است و انواع مختلف دارد .

١- سمبوسه با سبزیجات

۲- سمبوسه با مرغ

۳- سمبوسه با گوشت

 

در این جلسه سمبوسه با گوشت را به شما آموزش می دهیم تا هم با خمیر آن و هم با نحوه پیچیدن رول آن آشنا شوید( داخل روغن با حجم زیاد آن را سرخ می کنیم ).

 

مواد لازم براي خمير سمبوسه

  • آرد : ۵۰۰ گرم
  • کره: ۹۰ گرم
  • آب گرم : ۲۸۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب زعفران مقداري براي رنگ دادن به خمیر

 

مواد لازم براي رول کردن خمیر

  • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
  • فلفل سبز و تند : ۶ عدد پیاز
  • یک عدد رب گوجه فرنگي
  • ۲ قاشق غذاخوري روغن براي تفت دادن گوشت
  • مقداري نمک و فلفل براي مزه دار کردن گوشت

 

 

طرز تهیه خمیر سمبوسه

ابتدا کره را داخل آب حل می کنیم ، سپس تخم مرغ ها را جداگانه داخل کاسه اي مي شکنیم و هم می زنیم و این دو را با هم مخلوط می کنیم .

 

داخل آرد را حفر می کنیم ( به صورت آتشفشان ) و مواد را داخل آرد مي ريزيم ، با قاشق این مواد را به هم می زنیم سپس ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود .

 

طرز تهیه سمبوسه گوشت

پیاز و فلفل را ریز کرده و گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه مي كنيم و سپس آنها را سخ مي كنيم ، با نمک و فلفل آن را خوش طعم می کنیم.

 

زماني که کمی خنک شد با استفاده از ابزار برش ، خمیر را برش دایره اي مي دهيم و مواد را داخل آن ریخته و لبه هاي خمير را كمي با آب مرطوب مي كنيم تا به هم بچسبند و در داخل روغن با حجم زیاد ریخته تا سرخ شوند.

 

نکته:

باید از روغن با حجم زیاد استفاده کرد و به جاي آن نمي توان از فر استفاده نمود .

 

منبع : باحال مگ

 

لینک های مرتبط :

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه بیف استراگانف (شاهکار روسیه!)

وبگردی