طرز تهیه سمبوسه گوشت [یک شام بی نظیر]
طرز تهیه سمبوسه گوشت : یکی از اصولی ترین مواد غذایی گوشت است ، هدف تنها درست کردن آن نیست بلکه باید با اصول تهیه آن آشنا شویم .
در مورد طرز تهیه استیک فلفل صحبت کردیم و برش های گوشت ، مدت پخت آن ها و طرز خوراک کردن گوشت را توضیح دادیم .
در این مقاله غذایی را که به صورت رول داخل نان پیچیده می شود ( سمبوسه ) آموزش می دهیم .
سمبوسه یک غذای هندی ، پاکستانی و آسیای شرقی است . طعم این غذا ( به دلیل فلفل موجود در آن ) تند است و انواع مختلف دارد .
١- سمبوسه با سبزیجات
۲- سمبوسه با مرغ
۳- سمبوسه با گوشت
در این جلسه سمبوسه با گوشت را به شما آموزش می دهیم تا هم با خمیر آن و هم با نحوه پیچیدن رول آن آشنا شوید( داخل روغن با حجم زیاد آن را سرخ می کنیم ).
مواد لازم برای خمیر سمبوسه
- آرد : ۵۰۰ گرم
- کره: ۹۰ گرم
- آب گرم : ۲۸۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آب زعفران مقداری برای رنگ دادن به خمیر
مواد لازم برای رول کردن خمیر
- گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
- فلفل سبز و تند : 6 عدد پیاز
- یک عدد رب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن برای تفت دادن گوشت
- مقداری نمک و فلفل برای مزه دار کردن گوشت
طرز تهیه خمیر سمبوسه
ابتدا کره را داخل آب حل می کنیم ، سپس تخم مرغ ها را جداگانه داخل کاسه ای می شکنیم و هم می زنیم و این دو را با هم مخلوط می کنیم .
داخل آرد را حفر می کنیم ( به صورت آتشفشان ) و مواد را داخل آرد می ریزیم ، با قاشق این مواد را به هم می زنیم سپس ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود .
طرز تهیه سمبوسه گوشت
پیاز و فلفل را ریز کرده و گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه می کنیم و سپس آنها را سخ می کنیم ، با نمک و فلفل آن را خوش طعم می کنیم.
زمانی که کمی خنک شد با استفاده از ابزار برش ، خمیر را برش دایره ای می دهیم و مواد را داخل آن ریخته و لبه های خمیر را کمی با آب مرطوب می کنیم تا به هم بچسبند و در داخل روغن با حجم زیاد ریخته تا سرخ شوند.
نکته:
باید از روغن با حجم زیاد استفاده کرد و به جای آن نمی توان از فر استفاده نمود .
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : باحال مگ