طرز تهیه کیک موکا شکلاتی [خوشمزه و لذیذ]
طرز تهیه کیک موکا شکلاتی : توی این مقاله یه گریزی زدیم به کیک ها و یه دونه خوشمزش رو انتخاب کردیم برای درست کردن. با مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- آرد 225 گرم
- شکر 150 گرم
- کره 180 گرم
- شکلات تختهای 250 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- پودر کاکائو 1 ق غ
- پودر نسکافه 1 ق س
- آب داغ 2 ق س
- نمک 1 پنس
- وانیل کمی
دستور پخت کیک موکا شکلاتی
کره و شکلات خرد شده را در کاسه ای ریخته به صورت بن ماری ذوب میکنیم. از روی حرارت برداشته شکر و پودر کاکائو را اضافه کرده با همزن دو دقیقه میزنیم.
بعد تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده 1_2 دقیقه دیگر میزنیم. پودر نسکافه را به آب گرم را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. نمک را با آرد مخلوط کرده روی مایه کیک الک میکنیم وبا لیسک هم میزنیم. کف قالب کمربندی را کاغذ روغنی انداخته مایه ی کیک را داخل قالب میریزیم
اگرخواستید از قالب معمولی استفاده کنید، کف و دیواره ی قالب را با کره ی جامد چرب کرده، مقداری پودر کاکائو یا مخلوط آرد و پودر کاکائو میریزیم و در تمام قسمت قالب میچرخانیم، قالب را برمیگردانیم اضافه پودر کاکائو را خارج میکنیم.
(به این دلیل از آرد استفاده نمی کنیم که بعد از پخت سفیدی آرد از پشت کیک مشخص نشود.)
مواد کیک را درون قالب ریخته و داخل فر 180 درجه که از 15 دقیقه قبل روشن کردیم قرار میدهیم.
برای گاناش 200 گرم خامه را درظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم، وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته 200 گرم شکلات و 20 گرم کره(باعث براق شدن گاناش میشود) را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود و وروی کیک خنک شده میریزیم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج monoliya2328