طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

برای شما همراهان همیشگی باحال مگ ، طرز تهیه ی دلمه ی فلفل دلمه ای را در زیر آورده ایم . امیدواریم که با پخت این غذا لحظات شاد و خوشی را

در کنار سایر اعضای خانواده سپری کنید. این غذا مناسب برای ۴ نفر می باشد .

✔️ مواد لازم دلمه 

پیاز ………………………… ۱ عدد

روغن ……………………… به میزان لازم

گوشت …………………… ۲۰۰ گرم

لپه ……………………….. ۸۰ گرم

برنج ……………………… ۱/۲ پیمانه

سبزی دلمه ……………. ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ………. ۲ قاشق

نمک ……………………. به میزان لازم

فلفل سیاه …………….. به میزان لازم

زرد چوبه ………………. به میزان لازم

فلفل دلمه ای ………… ۴ عدد

 

✔️ طرز تهیه دلمه فلفل

۱ .  برای تهیه مواد دلمه در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

۲ . گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد؛ هر از گاهی مواد را هم بزنید.

۳ .  لپه ی نیم پز، برنج خیس شده، سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید. به آن ها نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه های

دلخواهتان را بزنید و برای ۲۰ دقیقه بپزید. 

۴ . داخل فلفل دلمه ای ها را با مواد دلمه پر کنید و سر دلمه ها را روی آن ها قرار دهید. کف قابلمه ی مورد نظرتان را چرب کنید و دلمه ها را به صورت

ایستاده در آن بچینید.

۵ . بر روی دلمه ها نصف لیوان آب بریزید و برای ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب آن ها کشیده شود. می توانید آن ها را در فر هم قرار دهید. اگر

دلمه ها پخته نشده بودند، آب بیشتری به آن ها اضافه کنید.

۶ . همچنین می توانید به جای آب، سسی تهیه کنید و بر روی دلمه ها بریزید. در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را

درکمی روغن تفت دهید، سپس یک لیوان آب در آن بریزید، با توجه به ذائقه تان می توانید به آن نمک، فلفل سیاه، شکر و یا آبلیمو بزنید و چند عدد آلو در

آنبیاندازید. 

✔️ نکاتی در مورد تهیه دلمه فلفل دلمه ای

۱ . پیاز را خرد کنید.

۲ . از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

۳ . لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید. آن را نیم پز کرده و قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

۴ . برنج را هم از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید، آن را نیم پز کرده و آبکشی نمایید.

۵ . سبزی دلمه شامل جعفری، مرزه، ترخون، ریحون و تره را پاک نمایید، تمیز بشویید، آن ها را خرد کنید. می توانید از ۲ قاشق غذاخوری سبزی خشک

هم استفاده نمایید. می توانید از انواع فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید. سر فلفل دلمه ای ها را جدا کرده و تخم های درون أن را خالی کنید. سرها را

نگه دارید.

از وب

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-samandehi