hambergermenu

طرز تهیه ته‌چین اصیل ایرانی!

طرز تهیه ته‌چین : ما توی این پست میخوایم این غذای خوشمزه رو با هم درست کنیم. امیدواریم خوشتون بیاد. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

۳ پیمانه برنج رو با نمک و کمی گلاب چن ساعت خیس کردم.

 

یه سینه کامل رو با پیاز زردچوبه دارچین فلفل نمک آبپز کردم و بعد این که کامل پخت ریش ریش کردم و ۵۰ گرم کره نمک فلفل دارچین بهش زدم و حسابی مخلوطشون کردم.

 

اینجوری مرغ خیلی خیللللی طعم خوبی میگیره.

 

۲تا تخم مرغ یک پیمانه ماست نصف پیمانه روغن مایع نمک فلفل کمی دارچین زعفرون آب شده همه رو مخلوط میکنیم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنیم(برنج رو نسبت ب همیشه زنده تر ابکش کنین) و هم میزنیم تا یک دست بشه.

 

اینبار تو تابه رژیمی درست کردم کفشو روغن ریختم نصف بیشتر برنج ریختم تو ظرف صاف و فشرده کردم مرغارو ریختم روش کمی دارچین و زرشک پاشیدم و بقیه برنج ریختم روش و صاف کردم.

 

گذاشتم رو شعله متوسط زیرشم شعله پخش کن گذاشتم حدود ۲ساعتی موند.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

 

منبع : ashpazi.khoonegi

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *