hambergermenu

طرز تهیه باقالی پلوی اصیل ایرانی!

طرز تهیه باقالی پلوی اصیل ایرانی : در این پست کوتاه برای شما عزیزان طرز تهیه باقالی پلو رو توضیح میدم. امیدوارم از خوندن این پست و درست کردن این غذا لذت ببرید!

 

برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم.

وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه و فلفل سیاه کمی تفت دادم

بعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم 3 ساعت زمان دادم تا پخت انجام بشه و 10 دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کردم.

شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید که من نکردم ?

 

برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله میزارم وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته و با نمک خیس کرده بودم رو اضافه کردم.

2 یا 3 جوش که زد باقالی رو اضافه کرده و بعد از دو سه دقیقه آبکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک میریزم.

 

در آخر آب زعفران و روغن روش ریخته و دم میزارم. شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید.

به همین راحتی.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : پیج ashpazi.khoonegi

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *